STUDIOQ CLOUD

Informaţiile complete

despre playlistul tău

vin din CLOUD.

StudioQ Cloud este un sistem ce se updatează automat cu informaţii despre artiştii încărcaţi în playlist-ul de emisie din DJ Console, oferind informaţii esenţiale oamenilor de post pentru a crea un conţinut de emisie complet. Este afişată piesa din emisie împreună cu date despre discografia artistului, biografie, songfacts, link-uri relevante pentru artist de pe Twitter, MusicBrainz, Wikipedia, Last.fm, myspace şi pagina oficială. De asemenea, sunt afişate piesele urmatoare din playlist-ul DJ Consolei. Suplimentar, cloud-ul prezintă date despre orice piesă încărcată în playlist şi care a fost selectată de către operatorul din emisie.

Q îţi oferă posibilitatea sa testezi facilităţile cloud-ului, utilizând un sistem de test cu următorii parametrii de conectare:Resursa: https://studioqcloud.qsoft.ro User test: toponeradio Parola: clouddemo Link audio: https://77.81.0.25:8000/listen.pls
-
-

  • Aplicatia StudioQCloudClient se instaleaza pe un calculator separat de emisie, care sa aiba posibilitatea de acces la internet non-stop. Acest calculator trebuie sa faca parte din aceeasi retea si workgroup ca si calculatorul de emisie.
  • Aplicatia StudioQCloud se conecteaza la serverele QSoundSoft de unde se iau informatiile referitoare la artisti, piese. Toate informatiile se pot vedea dintr-o interfata WEB dedicata postului de radio.
-
-
-

  • 11.06.2014 – afişarea numărului de clienţi Android conectaţi şi a numărul total de clienţi Android (câţi useri au downloadat aplicaţia)
  • 10.06.2014 – personalizarea afişării hărţii pentru mesajele meteo şi trafic, astfel încât DJ/Animatorul să poată identifica pe hartă locaţia şi detaliile evenimentului semnalizat de user

Ramai la curent cu toate noutatile noastre abonandu-te la newsletterul nostru.