IN STORE RADIO

Oferim clienţilor tehnologia

profesională utilizată de

posturile de radio pentru a

asigura ambientul audio al

afacerilor HoReCa sau retail.

Fiecare proprietar de business ştie că muzica este foarte importantă în orice locaţie, fie că vorbim despre un magazin (mare sau mic), despre un restaurant, o farmacie, o clinică, un centru spa sau o sală de fitness. Mai departe, însă, puţini se întreabă: este potrivită muzica pe care o difuzez în locaţia mea?


Ce este Q InStore Radio?Un sistem ambiental audio destinat afacerii tale care include:

●un playlist personalizat în funcţie de specificul afacerii şi de clienţii tăi ţintă

● un număr de 600 până la 1200 de fonograme, atent selecţionate şi normalizate pentru fluenţă acustică şi repetabilitate minimă

● update lunar al playlistului, care generează playlisturi noi zilnic, oferind astfel o selecţie muzicală în continuă evoluţie

● posibilitatea de a difuza propriile anunţuri publicitare sau cele ale furnizorilor

● Muzică cu licenţă UPFR

● StudioQ – software de redare muzicală licenţiat, utilizat de cele mai ascultate posturi de radio din Romania


Cum funcţionează Q InStore Radio?

În funcţie de specificul afacerii şi de numărul locaţiilor puteţi alege între cele 3 modalităţi de implementare:


Q InStore Computer – recomandat pentru supermarketuri şi centre comerciale. Această variantă pune la dispoziţie în sistem de închiriere lunară un calculator pentru fiecare locaţie, care dispune de un software de redare şi playlist cu muzică licenţiată. Avantajele acestei variante sunt că ea permite difuzarea de spoturi diferite în locaţii diferite.


Qberry – recomandat pentru magazine, restaurante sau farmacii. Datorită dimensiunilor sale foarte mici, fiind de mărimea unei palme, Qberry este playerul care poate fi uşor integrat în ambientul oricărei locaţii. Fără a avea nevoie de o conexiune permanentă la internet , doar periodic atunci când se realizează update-ul playlistului, micul player este pregătit să vă încânte clienţii.


Stream de radio dedicat Q InStore – recomandat pentru afacerile cu mai mult de 10 locaţii. Practic vei avea propriul tău post de radio, cu muzica care le place clienţilor şi angajaţilor tăi. Un stream de radio online care poate fi accesat direct de pe calculatoarele aflate în locaţie şi care difuzează doar spoturile tale, nu şi cele ale concurenţei.


Care este playlistul care mi se potriveşte?

Atunci când recomandăm un anumit gen muzical ţinem cont nu numai de specificul afacerii şi tipului clientului, dar şi de ce muzică vă place dvs. şi angajaţilor dvs, încât să creăm ambianţa perfectă şi un playlist care să comunice valorile brand-ului. Vă invităm să daţi play şi să vă alegeţi preferatul din propunerile noastre de playlist aflate la începutul pagini, iar dacă aveţi alte preferinţe aşteptăm să ne contactaţi.


Acceseaza site-ul nostru QInStoreRadio, unde vei gasi peste 10 playlisturi demo personalizate, destinate ambientului audio din magazine, supermarketuri sau restaurante şi informaţii complete cu privire la marketing-ul instore.Soluţia şi serviciile complete Q InStore Radio sunt utilizate de SELGROS CASH & CARRY România, Polus Center Cluj, SORA Shopping Center, Otter, Coresi Shopping Resort, CityGrill etc.

--- ---

Ramai la curent cu toate noutatile noastre abonandu-te la newsletterul nostru.