TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni si conditiiTERMENI SI CONDIŢII DE UTILIZARE
A SITE-ULUI www.qsoft.ro

 

Bine ai venit,

 

Acest site aparţine societăţii SC QSOUND SOFT SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu nr. 4/109DIV Cluj-Napoca, Romania, CIF 12844259, J12/348/2000, tel. 0040-0264 413031, email: office@qsoft.ro.

 

Vă mulțumim pentru vizitarea acestui website. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesită acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor prezentate aici. Acest document conţine termenii şi condiţiile site-ului web: www.qsoft.ro.

 

Accesul şi/sau utilizarea acestui website se realizează numai cu respectarea termenilor şi condiţiilor de mai jos şi a oricăror versiuni aplicabile la momentul accesării, cu respectarea legislaţiei în vigoare.

 

Prin urmare, vă rugăm să verificați această pagină frecvent. Termenii şi condiţiile modificate vor intra în vigoare doar în momentul în care sunt publicate pe website şi actualizate. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii şi/sau modificările aduse lor, vă rugăm să încetați utilizarea site-ului.

 

QSOUND SOFT SRL îți rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Există de asemenea posibilitatea ca în diferite momente ale accesării informaţiile din acest site să nu fie complete sau actualizate, motiv pentru care nu pot fi considerate oferte ferme sau angajamente contractuale.
QSOUND SOFT SRL nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe și de pe site-ul www.qsoft.ro. Site-ul poate să cuprindă linkuri către site-uri externe şi informaţii privind terţe entităţi, fără a implica asumarea vreunei responsabilităţi cu privire la corectitudinea sau actualitatea informaţiilor , funcţinarea link-urilor externe, conţinutul respectivelor site-uri ori securitatea accesării lor. Nu ne asumăm nici o răspundere privind ofertele comerciale ale unor terţi care ar putea fi afişate pe site-ul nostru.

 

Drepturi de proprietate intelectuală

 

Toate drepturile de autor, mărcile și orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea QSOUND SOFT SRL sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

 

Aveți dreptul să accesați acest website, însă este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor și a imaginilor prezentate pe acest site de către orice persoană pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câștig comercial și nici nu se permite modificarea sau încorporarea sa în orice alte lucrări, publicații sau website-uri, fără acordul scris al QSOUND SOFT SRL.

 

Politica de confidențialitate a website-ului

 

Orice informație cu caracter personal sau materiale transmise către acest website se supun prevederilor politicii de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal de pe acest website.

 

Prin completarea procesului de înregistrare în diverse formulare regăsite pe acest website declarați și garantați că orice informaţie transmisă este de actualitate,completă şi exactă şi înregistrarea nu încalcă nici o lege sau regulament aplicabil.

 

Ne rezervăm dreptul de a restricționa, suspenda sau înceta, fără notificare prealabilă, în orice moment, accesul dumneavoastră la acest website sau la orice secțiune sau parte a acestuia.
De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru nici un fel de daune sau pierderi fie ele directe, indirecte, speciale, punitive sau exemplare care decurg din accesul la acest website sau utilizarea sa sau orice informații conținute în acesta.

 

Protecția datelor cu caracter personal sau non-personal

 

Date cu caracter personal.

 

Pot exista anumite capitole ori funcţii ale site-ului prin care vi se solicită furnizarea de date cu caracter personal, acestea fiind aplicabile conform prevederilor din Politica de confidenţialitate, pe care le acceptaţi automat prin accesarea site-ului ori a aplicaţiilor oferite de QSOUND SOFT SRL. Mai multe puteți citi aici.

Date cu caracter non-personal.

 

Aveţi posibilitatea de a consulta acest site fără dezvăluirea identităţii şi fără a oferi informaţii cu privire la pesoana dumneavoastră. Informaţiile comunicate de dvs. se vor considera neconfidenţiale , putând fi utilizate şi de QSOUND SOFT SRL, în mod liber, cu respectarea legislaţiei aplicabile .

 

Pentru a-ţi oferi o mai bună experienţă online, există situațiile în care colectăm informaţii în mod automat, dar care nu sunt şi nu pot fi asociate cu o anumită persoană, informaţii cu privire la accesările efectuate prin intermediul site-ului , tipul de browser pe care îl utilizaţi, la zona de unde se accesează site-ul, la platforma computerului dvs. şi la numele domeniului prin care aveţi acces la acest site. În acest scop folosim serviciile de mai jos:

 

Google Analytics, un serviciu de analiză a traficului detinut de Google, Inc., si implicit cookies-urile din categoriile: performanta site-ului, analiza a vizitatorilor, retargeting și publicitate. Aceste cookies nu colectează date cu caracter personal și nu identifică personal vizitatorii site-ului, ci sunt folosite pentru a vă putea oferi conținut adaptat preferințelor dvs. pe parcursul navigării pe site-ul www.qsoft.ro și pe internet. Pentru vizualizarea Google Analytics “Terms of Service” puteți accesa linkul https://www.google.com/analytics/tos.html.

 

Facebook Pixel, un cod atașat site-ului prin care utilizatorul poate fi targetat în platformele de advertising Facebook prin servicii de advertising, odată ce a vizitat site-ul www.qsoft.ro.

 

Contact

 

Pentru orice informaţii şi nelămuriri vă stăm la dispoziţie utilizând pagina de contact sau direct pe e-mail: office@qsoft.ro

 

Copyright © 2014 SC QSOUND SOFT SRL

 

Varianta actualizată – mai 2018, SC Qsound Soft SRL