Cum să îţi creşti vânzările prin publicitatea interactivă, noua facilitate Interactive.net

Aplicaţia Interactive.net dedicată staţiilor de radio se dezvoltă continuu şi aduce acum o nouă facilitate, care duce publicitatea la un nou nivel: LinkAD.
În momentul în care este difuzat calupul de publicitate şi apare o reclamă la un anumit produs, în aplicaţie va fi afişată o imagine cu produsul respectiv; dacă utilizatorul dă click pe imagine, va fi redirecţionat spre site-ul produsului sau al producătorului, în funcţie de setări.
De asemenea, imaginea produsului poate apărea în interiorul aplicaţiei în timp ce DJ-ul vorbeşte în direct despre acel produs, ceea ce va duce publicitatea online la un nivel de interactivitate nemaiîntâlnit până acum.
În condiţiile în care publicitatea online pare să fie viitorul promovării oricăror produse şi companii, tehnologia Interactive.net, prin facilităţile sale, revoluţionează acest domeniu, în epoca internetului şi a interacţiunii online.
Interactive.net este o aplicaţie pentru dispozitive mobile dedicată posturilor de radio şi rulează pe sistemele de operare Android ale telefoanelor ascultătorilor staţiei. Ea oferă spre ascultare programele audio ale staţiei (stream) şi o multitudine de facilităţi interactive unice.

Citeşte şi:
Ai un radio? Vezi cum câştigi bani din publicitate online!

close