Ai un radio? Vezi cum câştigi bani din publicitate online!

Publicitatea online reprezintă un domeniu în continuă expansiune, odată cu dezvoltarea mediului virtual şi cu timpul tot mai extins pe care oamenii îl petrec navigând pe internet, cu precădere pe dispozitivele mobile.

Pentru a se alinia acestor tendinţe şi pentru a răspunde necesităţilor clienţilor noştri, Q a implementat în aplicaţia Interactive.net (personalizabilă pentru fiecare staţie de radio în parte) o nouă facilitate, care poate afişa bannere publicitare pe dispozitivele mobile ale utilizatorilor. Astfel, radiourile care emit pe internet şi folosesc aplicaţia dezvoltată de noi pot câştiga bani prin afişarea bannerelor AdMob.

Această facilitate este posibilă cu ajutorul AdMob – cea mai mare reţea la nivel mondial de publicitate prin intermediul dispozitivelor mobile, care le permite editorilor să genereze venituri din aplicaţiile lor, utilizând anunţuri AdMob și Google. Numele său vine de la „Advertising Mobile” şi este o soluţie care ajută la promovarea şi valorificarea aplicaţiilor mobile, prin afişarea direct pe ecranul utilizatorilor a mesajelor publicitare de tip banner.

Serviciul AdMob a fost integrat de Google în cadrul AdWords, astfel încât toţi clienţii Google, inclusiv cei care cumpără publicitate online prin intermediul AdWords, au acces şi la publicitatea pe mobil disponibilă prin intermediul AdMob. Această mişcare permite firmelor să realizeze campanii mult mai eficiente prin intermediul sutelor de mii de aplicaţii mobile care rulează reclame AdMob. De asemenea, îi va ajuta pe dezvoltatorii de reclame AdMob să-şi mărească veniturile prin acccesul la un număr mai mare de advertiseri, se arată într-un articol pe blogul companiei Google.

close