Update și îmbunătățiri StudioQ | Septembrie 2022

Îți aducem noutățile toamnei în StudioQ:

1. Am dezvoltat aplicația Stream Silence Detector – software de monitorizare a fluenței de emisie pentru stream-ul de internet al postului tău de radio.

Aplicația este utilă în detectarea întreruperilor streamurilor de internet cauzate atât de sincopele de transmisie a datelor din serverul de streaming (silence), cât și de oprirea efectivă a streamului (server down).
Aplicația Stream Silence Detector poate detecta perioade de liniște începând cu 2 – 3 secunde, analizând în fiecare secundă calitatea streamului tău.

2. Ne pregătim de lansarea în decembrie a ultimei versiuni a aplicației Q100, dezvoltată pe o platformă software modernă, care oferă o stabilitate mai mare pentru sistemele noi de operare și performanță îmbunătățită, precum și extinderea posibilității de conectare la baze de date diverse și librării internet. 

3. Bug-uri rezolvate

În aplicația Commercials Manager am finisat codul din procedura de generare a grilelor de publicitate, rezolvând problema poziționării preferențiale a spoturilor publicitare pe ultima poziție în calup.

Vezi mai multe detalii pe blogul studioq.ro!