StudioQ în casă nouă: pe studioq.ro

StudioQ se pregătește pentru aniversarea de 20 de ani (și) cu un site nou-nouț: studioq.ro. Cu un design integrat în imaginea brandului Q, noul site prezintă în detaliu produsele adunate sub ”umbrela” StudioQ, respectiv toate modulele necesare automatizării unei staţii sau reţele de radio.

Este prezentat pe larg software-ul principal, alături de modulele specializate, dedicate fiecărui departament din radio și interfațate nativ. De asemenea, este descris și serviciu de suport tehnic, o componentă importantă a serviciilor QSound Soft.

Nu în ultimul rând, noul site, studioq.ro, vă face cunoștință cu unii dintre clienții noștri – doar ”unii”, pentru că, în cei 20 de ani de activitate, StudioQ a automatizat peste 250 de stații radio.

Pentru profesioniștii din domeniul radio avem, de asemenea, știri și informații despre update-uri, pe blogul integrat în site.

Vă așteptăm pe studioq.ro, un site adresat în primul rând profesioniștilor din industria radio!


Despre StudioQ

StudioQ este prima aplicaţie de automatizare radio românească, versiunea 1.0 fiind lansată la Cluj-Napoca, în luna noiembrie1997. Softul a devenit în doar câţiva ani liderul de piaţă în România, oferind functionalităţi complete la peste 50% din staţiile radio din ţară. A ajuns, ulterior, şi în Moldova, Muntenegru sau Bulgaria.

close