Vezi lista cu toate update-urile modulelor StudioQ din ultimii patru ani

Dacă sunteţi utilizatori vechi ai softului nostru de radio StudioQ, dar nu aţi mai făcut update de ceva vreme, venim cu veşti bune: avem o promoţie, valabilă până la 1 iunie 2015, pentru update cu plata în rate!

Iată care au fost principalele îmbunătăţiri pe care specialiştii noştri le-au adus softului StudioQ în ultimii 4 ani:

2012

JAAD: modul specializat pentru îmbogăţirea automată a programelor difuzate în Playlist generator cu Acapella şi Jingles inserate la un număr prestabilit de piese.

Commercials Manager: interfaţarea modului de ofertare cu softul de management staţie de radio QTM. Posibilitatea de facturare a comenzilor Commercials Manager, direct din QTM cu urmărirea automată a încasărilor.

Versiune de reţea cu baza de date SQL server. Creşte viteza de programare şi valizare grile de publicitate cu peste 50%.

2013/2014

StudioQCloud: DJ-ul primeşte informatii prin intermediul unui cloud, în timp real despre artist, piesa din emisie, orice altă piesă din playlist, rapoarte complete despre audienţa online şi mesaje text de la ascultători în canalul chat interactiv.

Interactive.net: aplicaţia de radio pe mobil cu facilităţi unice şi rapoarte de monitorizare a audienţei în timp real.

LinkAD: opţiune Interactive.net care permite afişarea imaginii produsului promovat în publicitatea audio pe ecranul telefonului mobil cu opţiune de vizitare directă a site-ului produsului.

StudioQ Cameleon: soft de emisie dedicat staţiilor de radio cu programe locale parţiale, afiliate şi unor reţele de radio naţionale. In functie de harta intervalelor orare, softul ştie când trebuie să funcţioneze ca un soft de reţea şi când să se comporte ca un soft local.

Commercials Manager: adăugat facilitate de export campanii direct în server-ul de reţea.

2015

StudioQ: sincronizare servere de emisie după ceasul sistem considerat master al unuia dintre ele.

Extinderea paletei de jingles la 255 de înregistrări

Introducerea opţiunii de asociere a anumitor piese cu anumite linii de radio (în care există mai multe posturi de radio gestionate de un singur server). Funcţii de export fişiere audio asociate cu o anumită linie de radio.

StudioQ este integrat şi testat cu Axia Driver, tehnologia Livewire+

Playlist Manager: funcţionează pe Windows 8 şi 8.1 şi rezolvă bug-uri minore.

close