Preţuri promoţionale la update-ul aplicaţiilor!

Clienţii noştri beneficiază în această perioadă de un discount exclusiv de 40% la update-ul aplicaţiilor de automatizare radio Qsoft!
Ce trebuie să faci: solicită o ofertă personalizată, achiziţionează update-ul până la data de 15 martie şi poţi beneficia pe lângă acest discount şi de 30 de zile de testare gratuită la oricare alt modul al aplicaţiei.

StudioQ
StudioQ
StudioQ este elementul central al sistemului de automatizare radio, conţinând toate modulele şi funcţiile necesare creării şi difuzării unui program de radio complex.

Commercial Manager
Commercial
Commercial Manager este un pachet software creat pentru managementul campaniilor publicitare, util la plasarea spoturilor publicitare în calupuri, calcularea costurilor de campanie, rapoarte vânzări, estimări de preţuri etc.

StudioQ Cloud
QCloud
StudioQ Cloud colectează de pe internet prin intermediul unor algoritmi inteligenţi date complete despre conţinutul muzical al radioului şi-l afişează automat realizatorilor de emisiuni. Un flux de informaţii continuu ajunge în cloud, pentru a fi utilizat de postul de radio şi ascultătorii săi.
Vezi şi restul modulelor Q disponibile!

close