Noutăţi în Studio Q, pentru reţelele de radio

StudioQ rămâne cel mai bun şi cel mai utilizat soft de radio din România şi datorită update-urilor şi îmbunătăţirilor permanente pe care echipa noastră le aduce mereu. Iată care sunt cele mai importante update-uri StudioQ, destinate reţelelor de radio pe care le-am făcut recent (nu uita să apelezi serviciul support QSoft, pentru a beneficia de ele!):

Generarea containerelor cu muzică pentru staţiile locale pe baza playlistului zilnic şi a pieselor din staţia locală.
Facilitatea se adresează celor care deţin un BSQServer şi doresc să exporte containere cu muzica în staţiile locale. Containerele sunt generate automat pe baza informaţiilor existente în playlist-ul zilnic – în fişierul cu numele dd.mm.yyyy.smf şi a fisierului raport SongDatabase.csv – care declară baza de date muzicală a staţiei locale.

Implementare, adăugare şi ştergere multiplă în paleta de jingles.
Operaţiunile de adăugare de jingle respectiv ştergere într-o paletă au fost optimizate prin introducerea facilităţii de selecţie multiplă şi executarea operaţiunilor solicitate pe toata selecţia.

Asocierea fişierelor pieselor muzicale la mai multe linii de radio. Filtrare şi operaţiuni MassMove.

În condiţiile în care pentru mai multe linii de radio (programe de radio independente) se foloseşte o singură bază de date, am implementat în MassMove posibilitatea de filtrare a înregistrărilor după programele audio la care au fost asociate.
Odată filtrarea de OnAirProgram activă, operaţiunile de export în containere pot fi făcute combinate cu celelalte filtre.

Generarea containerelor AllOthers în staţiile locale pe baza playlistului şi a fişierelor din staţiile locale.
Facilitatea se adresează celor care deţin un BSQServer şi doresc să exporte containere cu jingles efecte, promo în staţiile locale. Containerele sunt generate automat pe baza datelor existente în playlist-ul staţiei centrale – în fişierul cu numele dd.mm.yyyy.smf şi a fisierului raport AllOthersDatabase.csv din staţia locală.

close