Noi facilităţi Studio Q – 2017

Facilităţi noi ale softului StudioQ, în 2017:

1. Noul update care permite amânarea calupurilor de publicitate cu până la câteva ore şi crearea unei cozi de difuzare fără desincronizarea reţelei de staţii locale.

Această facilitate întârzie calupurile de publicitate la staţiile de tip NetworkController dacă este activată opţiunea “SingleEventDetectStatus=TRUE” în fişierul “defaultdatasettings.cfg”. Se selectează ASIST din DJCOnsole iar astfel capul de reţea va trimite lista de publicitate către staţiile locale indiferent cât de mare este întârzierea, fără ca aceste calupuri să se suprascrie sau să ajungă neanunţate la staţiile locale.

Punctul 1


2. Aplicaţia STUDIO Q permite acum crearea rapoartelor pentru drepturi de autor în conformitate cu prevederile legale din România şi metodologia de aplicare a Legii 8/1996. Rapoartele se generează în mod automat pentru o lună calendaristică, existând disponibile pentru salvare mai multe formate, conform cerinţelor UCMR-ADA, UPFR, CREDIDAM sau ARAIEX.

Se poate face o selecţie de categorii multiple pentru drepturi autor şi împărţirea acestora pe categorii de înregistrări.

Punctul 2

În meniul de rulare rapoarte drepturi de autor, rapoartele se execută pe întreg setul de categorii definit în StudioQ: piese muzicale şi fiecare categorie de AllOthers în parte.

Astfel se poate rula un raport compus din multi-selecţie aferent categoriilor audio.

La întocmirea acestui raport se poate alege ca drepturile de autor (creditele) să fie raportate ca Song sau pe fiecare categorie în parte definită să compună AllOthers.


 3. Am implementat compatibilizarea StudioQ cu Windows 10Windows_10_Logo.svg

close