De 19 ani dăm voce radioului românesc

Prima aplicaţie de emisie radio românească, 19 ani de activitate în domeniu şi peste 250 de staţii de radio naţionale şi locale care ne folosesc, aceasta este pe scurt istoria StudioQ în România.

Având o aplicaţie principală de emisie şi module secundare care ajută la realizarea unei emisii complete atât pentru staţii locale cât şi reţele naţionale am dezvoltat în timp şi un serviciu de suport clienţi 24/7, pregătit să răspundă tuturor solicitărilor venite din partea clienţilor.

Modulul principal de emisie StudioQ cuprinde un Mainserver (server de stocare date şi fişiere), Dj Console (playerul – partea cu care interacţionează DJ-ul), Edit Record (editarea pieselor, reclame, jingles, acapella etc.), Event ( programare publicitate, ştiri, promo etc.), Report& Settings (setări, rapoarte drepturi de autor conforme cu legislaţia din România, rapoarte comerciale, rapoarte tehnice etc.).

Despre modulele pe care le recomandăm în cazul staţiilor locale puteţi afla mai multe aici, iar dacă reprezentanţi o reţea de radio StudioQ îţi oferă toate modulele pentru emisie într-un singur pachet aici.

close