Află în 5 minute costul muzicii ambientale pentru afacerea ta!

Q InStore Radio este o soluție inovativă și modernă de muzică ambientală pentru restaurante, cafenele, hoteluri, magazine, rețele de magazine, centre comerciale ori alte tipuri de spații comerciale.

Noul configurator de preț îți trimite oferta în doar 3 pași

Începând din acest an, Q InStore Radio pune la dispoziția celor interesați un configurator de oferte, care le permite potențialilor clienți să calculeze și să compare rapid variantele și costurile de muzică ambientală pentru afacerea lor.

Astfel, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site AICI și să completați datele specifice afacerii.

În prima fază se configurează locația: din ce categorie face parte, ce suprafață sau capacitate are. Apoi, se trece la pasul următor, alegerea muzicii. Dacă doriți să aveți în final costuri comparative, pe fiecare gen de playlist, atunci puteți bifa toate variantele: muzică comercială, muzica artiștilor independenți și muzica proprie Q InStore Radio.

Citește mai multe pe blogul Q InStore Radio!

Muzică și anunțuri personalizate

Q InStore Radio combină muzica personalizată cu difuzarea de spoturi publicitare și mesaje audio pentru a realiza posturi de radio interne, adaptate pentru orice tip de afacere. Soluția și serviciile complete oferite de Q InStore Radio sunt utilizate în România de rețele de magazine, mall-uri, restaurante, cafenele, clădiri de birouri, clinici și baze sportive. Câteva exemple ar fi: rețeaua de magazine Selgros, cafenelele Ted’s, magazinele Farmec, dar și centre comerciale precum Militari Shopping Center, Silver Mall și Sun Plaza.