Rapoarte de audienţă acum disponibile pentru Interactive.net

În această săptămână lansăm modulul de Rapoarte StudioQ Cloud, care permite monitorizarea în timp real a audienţei provenite din aplicaţia de mobil Interactive.net, dedicată staţiilor de radio. Aceste informaţii pot fi folosite pentru optimizarea continuă a programului muzical, a emisiunilor şi al concursurilor difuzate.
Pentru cei care folosesc aplicaţia Interactive.net, modulul de Rapoarte poate fi accesat din panoul de control StudioQ Cloud.
Rapoartele oferă date despre:
Audienţă – Grafic care permite filtrarea informaţiilor în funcţie de Perioadă, Interval orar şi Fragmentare. Oferă posibilitatea generării de grafice de audienţă pe intervale de 1 oră sau de 15 minute, similar cu procedura de monitorizare implementată de ARMA pentru radiodifuzori, fapt ce permite identificarea momentelor cheie din programele difuzate.
Top Like – Oferă o listă cu cele mai apreciate piese în funcţie de perioada selectată.
Top Dislike – Topul pieselor care au primit dislike din partea utilizatorilor.
Blacklist – Utilizatorii aplicaţiei care au un comportament neadecvat, sau lasă comentarii injurioase pot fi trecuţi în blacklist la simpla apăsare a unui buton. Comentariile lor nu vor mai apărea câteva zile în secţiunea de mesaje a cloud-ului.
Hunter – Listă destinată aşa-zişilor “vânători de recompense”, care participă la toate concursurile organizate de staţia de radio.
All Users – Oferă în timp real informaţii despre nume utilizator, telefon şi email(în cazul în care utilizatorii au completat aceste informaţii la logare în aplicaţie), device-ul şi soft-ul de pe care ascultă radioul, dacă este sau nu pe Blacklist sau Hunter.
Pentru orice întrebări legate de funcţionarea Rapoartelor de audienţă vă stăm la dispoziţie la support@qsoft.ro.

close