La an nou, update-uri noi. Ce e nou în aplicaţiile QSoft 2015?

Pentru a începe anul 2015 în forţă vă propunem să trecem în revistă cele mai recente update-uri de care programele QSoft beneficiază, dar şi o listă a celor mai importante îmbunătăţiri şi facilităţi pe care le-am dezvoltat în 2014.

Ce e nou în aplicaţiile QSoft 2015:

Network Time Server – o facilitate care oferă posibilitatea de a sincroniza ceasul serverelor de emisie cu un ceas intern al radioului sau cu ceasul cloud-ului QSoft.
Randomize Music Database – funcţie de resetare a ordinii de difuzare a pieselor din baza de date în modul Playlist Generator, prin înlocuirea timpului ultimei difuzări ale unei piese cu o valoare generată aleator.
LogFileGarbage – modul de curăţare automată a fişierelor de loguri mai vechi de o anumită dată, cu opţiuni de ştergere diferenţiată ca timp, căi de căutare şi excludere de fişiere protejate.

Cele mai importante facilităţi implementate în 2014:

– Compatibilizare StudioQ  cu noile plăci de sunet din gama ESI şi Tracktor Scratch cât şi cu driverele pentru sistemul de operare Windows7.

– Îmbunătăţirea sistemului de raportare pentru drepturi de autor, la redarea fişierelor din paletele de jingles.

– StudioQ Cameleon – versiunea este în măsură să gestioneze semnale de sincronizare publicitate provenite de la reţelele de radio, dar să funcţioneze şi ca staţie de radio independentă.

– StudioQ Cloud – interfaţă web utilizată de DJ / Animatori pentru vizualizarea informaţiilor despre artiştii încărcaţi în playlist-ul DJ Consolei.

– Interactive.net – aplicaţia pentru dispozitive mobile dedicată postului tău de radio care rulează pe sisteme de operare Android.

– Rapoarte audienţă online – funcţiile unice ale cloudului Studio Q, utilizate de aplicaţia Interactive.net permit monitorizarea audienţei online prin rapoarte specifice sondajelor de audienţă radio.

– ECHOne – funcţii de monitorizare automată a funcţionării aplicaţiilor de pe computerul de emisie cu decizie proprie de restartare aplicaţii blocate, analiza situaţiei şi raportarea problemelor nerezolvate către lista adrese e-mail.

– Playlist Manager – funcţii de ordonare a pieselor din tabelul SONG.

Facilităţi specifice reţelelor de radio:

– Algoritm dual de umplere spaţii publicitate staţii-locale, cu rotaţie uniformă a paletei de jingles-uri Netsynch

– Funcţie automată de import-export playlist muzical pentru staţiile locale dotate cu BSQClient

– Commercial Manager – Opţiune de transfer automat al grilelor de publicitate generate pentru reţea, pe serverul de reţea BSQ

Pentru mai multe informaţii despre oricare dintre aceste facilităţi vă rugăm contactaţi serviciul support QSoft la: e-mail: support@qsoft.ro, T/F: 004 – 0264 413 031 | M: 004 – 0742 054189

close