Raportarea drepturilor de autor pentru staţiile de radio. Vezi update-ul major StudioQ

Pentru a face raportarea drepturilor de autor cât mai simplă pentru radiouri şi în conformitate cu metodologia de aplicare a Legii 8/1996, am adus câteva update-uri modulului de raportare StudioQ, pe care ţi le prezentăm mai jos..

Filtrarea categoriilor incluse în rapoartele pentru drepturi de autor Oferă opţiunea de filtrare a categoriilor raportate către OGC-uri, cu posibilitatea de a raporta orice combinaţie între Song, Jingles, Spoturi, Generice, Promo, Accapella, News, Efecte.  Acum se pot face selecţii personalizate de Muzică şi Jingles sau doar Publicitate, etc.

Actualizare raport UPFR

Conform metodologiei de raportare UPFR pentru radiouri, în raportul generat de StudioQ a fost introdus un câmp nou (Nr. Crt).

Editarea manuală a creditelor pentru drepturi de autor

În interfaţa Edit Record, pentru elementele din categoriile non-song, se poate crea fişa drepturilor de autor prin editarea manuală a câmpurilor necesare raportării. Facilitatea este complementară celei deja existente în soft, în care elementele prezente în categoria SONG pot fi selectate pentru completarea listei de credite pentru drepturi de autor.Ai întrebări despre această facilitate? Scrie-ne pe vanzari@qsoft.ro!

close